• Markering av Friluftslivetsuke på Balo Gjengen

Friluftslivets uke markeres i barnehagen - på avdeling Balo gjengen har det denne uken blitt tur for 4 - 5 åringene til Øvre fjellheisstasjon. Fotturer til Jaklaskogen og Storholtet i tillegg til lek og aktivitet i barnehagens uterom. Bærplukking og formingsaktiviteter har også de yngste barna fått deltatt på. Måltider har blitt spist ute og i grillhytta. Ei innholdsrik og flott uke går mot slutten.

Logg dere inn får å se flere bilder.

• Ønsker dere alle en flott 17 mai i morgen :)

I dag har vi i barnehagen gledet oss til morgen dagen med sang, tog og leker. Blant annet tautrekking, sekkeløp og potetløp. Til lunsj ble det servert pølse med brød fra pølseboden.

• Opplevelses tur til Njalasouka adventures

En fantastisk opplevelses tur til Beisfjord ble gjennomført sist uke. Aktiviteter som lassokasting, aking, eventyrstund, samisk sang og joik, sledetur med skuter var blant annet noen av aktivitetene som barna fikk deltatt på.

• Godt Nyttår 🎇

Ønsker dere alle et riktig Godt Nyttår! Barnehagen er åpen som vanlig fra torsdag 3.januar.

• Åpning av gapahuken :)

I dag har vi hatt offisiell åpning av gapahuken vår "Bålgruva"
    som flere flotte foreldre har jobbet med på dugnad.
    Vi er veldig fornøyd :)

• Velkommen til et nytt bhg år!

Vi ønsker dere alle velkommen til et nytt og spennende bhg år her oss hos. I August står tilvenning og innkjøring av rutiner i fokus. Hos oss skal alle oppleve trygghet, tilhørighet og trivsel.